Sictir de vânzătoare-Part I

În primul rând, scuzaţi titlul, nu prea am inspiraţie (asta nu e o noutate).
              Am decis să deschid un nou subiect cu mai multe părţi, în care o să povestesc toate întâmplările cu aşa numitele vânzătoare.Cred ca nu am fost singura, care nu a mai mers la un anumit magazin din cauza vânzătoarelor.OK, înţeleg şi ele au zile proaste şi ele se cam satură, dar de ce naiba ţi-ai ales o meserie, dacă nu o faci cum trebuie.M-am săturat de scârba cu care îţi arunca 10 bani, cu rapiditatea cu care se mişcă şi mai ales de amabilitatea de care dau dovadă.
  Una dintre cele mai urâte experienţe pe care am avut-o a fost la un magazin corcit de haine, acum 3 luni.Menţionez că este supravegheat de un milion de camere video si încă alte 2 vânzătoare care se uită la tine de parcă nu au mai văzut în viaţa lor un om.Mă uitam  cu 2 colege printre haine pe acolo, bine na ,hai o mare bucata de timp.Apoi drept lângă ieşire era standul cu ochelari de soare.Eu ies din magazin şi mă uitam de acum la televizor, care era fix lângă magazin, la un notar public.Cele două colege, rămân să se holbeze la ochelari neascultând rugile mele, gen ''haideţi odata!''.
Bun după cateva minute bune, s-au gândit să iese, nu ne depărtăm 2 paşi de magazin, când auzim un strigăt.Vânzătoarea ne acuza ca am furat o pereche de ochelari, că era şi acum nu mai este şi alte tâmpenii.
    Pe mine una, ma amuza situaţia, aşa ca mi-a fost greu să mă abţin.M-a bufnit râsul, iar vânzătoarea mi-a tras o privire sictirită.Le-am spus că nu am luat nimic şi să se uite pe cameră.Ele tot continuau să ne acuze, iar eu încercam să le conving să se uite pe filmări.Bineînţeles ca nu am reuşit aşa că mi-am luat adio şi am plecat stupefiată.
  Nu ştiu cum au ajuns ele la concluzia că le-am furat o pereche de ochelari, eu una trecând pe lângă ei ca vodă prin lobodă, însă ele au dat dovadă de nesimţire curată..
 

5 comentarii:

natașa spunea...

Uau!! Mie mi-a zis o vanzatoare ca " Ma stramb intr-una!" =)) ASta pentru ca eram incruntata intr-o zi. Si dupa a inceput sa ma barfeasca cu vanzatoarea cealalta in fata mea. :| Dap , am jurat ca daca mai trec pe acolo sa ma duc cu un cadou , gen... un furtun cu apa ca sa le ud toata marfa?? Sa vedem atunci cine se stramba.

Unknown spunea...

:))Am zis eu bine ca dau dovadă de nesimţire..

Bianca spunea...

Că bine grăieşti dragă donşoară!M-am săturat până peste cap de acreala vânzătoarelor şi a altora care se presupune că ar trebui să ne servească cu amabilitate .Dar de unde?..Parcă nu sunt conştiente că de clienţi depinde salariul lor...

Unknown spunea...

Exact!

roxanne ‹з spunea...

pfoaaa ce-i faceam .

Trimiteți un comentariu